Lämmitys­järjestelmien korjaus ja huolto

Lämmityskulut ovat taloyhtiössä suurimpia kustannusten aiheuttajia. Kun lämmitys toimii oikein, energiankulutus on kustannustehokasta, eikä odotettavissa ole ongelmia. On siis tärkeää huolehtia lämmitysjärjestelmien kunnosta huoltamalla niitä säännöllisesti – tällöin vältetään myös korjaamisesta aiheutuvat ylimääräiset kustannukset.

Lämmitysjärjestelmien korjaus ja huolto Uudellamaalla.

Lämmitysjärjestelmää korjattaessa tai muutettaessa on otettava huomioon kokonaisuus. Väärin suoritettu korjaustyö saattaa aiheuttaa kiinteistöön tarpeetonta haittaa: esimerkiksi perussäädetyssä kiinteistössä huoltotoimenpiteenä vaihdettu patteri tai pumppu saattaakin sekoittaa jo tasapainossa olleen lämmitysverkoston, mistä taas voi aiheutua kylmiä pattereita tai ääniongelmia.

Huollamme ja korjaamme lämmitysjärjestelmiä Helsingissä ja Uudenmaan alueella

Lämmitysjärjestelmän huolto- ja korjaustöissä kannattaa käyttää LVI-alan ammattilaista, jolla on riittävästi kokemusta lämmitysjärjestelmistä. Palvelemme Helsingin ja koko Uudenmaan alueella.

Lue lisää

Olemme erikoistuneet vanhojen talojen lämmitysjärjestelmiin

Vanhojen talojen energiaremontit voivat olla haasteellisia. Siksi on tärkeää, että lämmitysverkoston huollot ja korjaukset tekee ammattilainen. 

Meillä on satojen kiinteistöjen kokemus kantakaupungin vanhojen talojen lämmitysverkostoista. Teemme lämmitysjärjestelmien korjauksia niin 1800-luvun keskustan jugend-taloihin kuin 1970-luvun elementtikerrostaloihinkin – ja kaikkeen siltä väliltä.

Olemme erikoistuneet vanhojen talojen lämmitysjärjestelmien huoltoon ja korjaukseen.

Eri talotyypit tarvitsevat erilaisia ratkaisuja. Suuressa osassa korjaamistamme rakenuksista ovat niin vanhoja, että niiden lämpöjohdot on tehty 1950-luvulla tai aikaisemmin. Siksi meillä on oma varasto vanhojen talojen putkiosia. Tarvittaessa valmistamme muunnospaloja itse, jolloin projektit on mahdollista toteuttaa kustannustehokkaasti.

Työmetodimme ja toimintatapamme vastaavat historiallisten rakennusten erityisiin tarpeisiin, sillä olemme korjanneet kaikkia mahdollisia talotyyppejä. Kokemuksemme ja osaamisemme ansiosta pystymme tarjoamaan hinta-laatusuhteeltaan järkevät ratkaisut kaikenlaisten lämmitysjärjestelmien korjauksiin.

Ota yhteyttä!

Kokonaisvaltainen palvelumme kattaa LVI-töiden lisäksi myös rakentamisen ja sähköurakoinnin

Palveluihimme kuuluu LVI-töiden lisäksi myös rakennuspuoli ja sähköurakointi, joten aliurakoitsijoiden tarve vähenee. Tämä helpottaa logistiikkaa ja siten myös aikatauluissa pysymistä.

Palveluihimme kuuluu LVI-töiden lisäksi myös rakennuspuoli ja sähköurakointi.

Putkisto-ongelmien ongelmatapauksissa takaamme, että emme tee turhia korjaustoimenpiteitä. Korjaamme LVI-laitteistot aina kustannustehokkaasti.

Yrityksellämme on myös sähköluvat. Näin ollen esimerkiksi pumpun hajotessa saatte kaikki työt saman yrityksen kautta. Hoidamme myös haitta-ainepurut – esimerkiksi asbestit.

Ota yhteyttä!
NÄIN PÄÄSET ETEENPÄIN

Harkitsetko lämmitysjärjestelmän huoltoa tai korjausta?

Ota YHTEYTTÄ

Autamme mielellämme punnitsemaan vaihtoehtoja ja valitsemaan kanssasi parhaan ratkaisun.

Ota yhteyttä!