Kaukolämpö­keskuksen asennus ja uusinta Uudella­maalla

Asennamme ja uusimme kaukolämpölaitteita avaimet käteen -periaatteella Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla. Annamme myös tarvittaessa kuntoarvioita kaukolämpökeskuksista.

Kaukolämpö­keskuksen asennus ja uusinta Uudella­maalla.

Hybridi­kaukolämmitys

Tällä hetkellä yleistyy kaukolämmön rinnalle otettava toinen lämmitysmuoto. Tällöin puhutaan hybridilämmityksestä.

Hybridi­kaukolämmitys­järjestelmän rakentaminen eroaa normaalista kaukolämpölaitteen uusinnasta siten, että automaation laajuus on moninkertainen. Automaatiota tarvitaan, jotta laitteisto pystyy kaikissa kuormitustilanteissa käyttämään edullisinta käytettävissä olevaa energiaa.

Rakennamme perinteisten kaukolämpölaitteiden lisäksi myös hybridi­kaukolämmitystä. Meillä on tarvittavat kaukolämpö- ja sähköluvat sekä pitkä kokemus kaukolämpökeskusten rakentamisesta.

Lue lisää

Olemme erikoistuneet vanhoihin taloihin

Olemme erikoistuneet vanhojen talojen energiaremontteihin. Olemme tehneet energiaremontteja yli sataan rakennukseen, joiden lämpöjohdot on tehty 1950-luvulla tai aikaisemmin.

Kaukolämpökeskuksen vaihto ja uusinta.

Olemme korjanneet kantakaupungin taloja vuodesta 2007 asti, joten olemme kehittäneet sellaiset työmetodit, joilla pystymme vastaamaan historiallisten rakennusten erityishaasteisiin. Vanhassa talossa on haasteita ja riskejä, joihin voi varautua vain kokemuksen ja oikeiden toimintamallien kautta.

Ota yhteyttä!
NÄIN PÄÄSET ETEENPÄIN

Pohditko kaukolämpökeskuksen asennukseen tai uusintaan liittyviä asioita?

Ota YHTEYTTÄ

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi! Autamme punnitsemaan vaihtoehtoja ja valitsemaan kanssasi parhaan ratkaisun.

Ota yhteyttä!